Παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών TIME MBE

ΣΠΟΥΔΕΣ
time
Ημερομηνία: 17/2/2021 12:00 - 13:00

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί online παρουσίαση του  Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών TIME – Master’s in Business Economics.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/95441466501?pwd=blVqc3ZHTXk4UmIxMUZKa3RuRHNsQT09

Passcode: 726894

Το ΤΙΜΕ αποτελεί συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Business School του Πανεπιστημίου Wageningen της Ολλανδίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα μαθήματα είναι απογευματινά, και διδάσκονται σε μια εβδομάδα έκαστο. Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές σε Παν/μια του εξωτερικού (π.χ. Warwick Business School, Wageningen University), αλλά και από Ελληνικά Παν/μια (π.χ. ΟΠΑ, Παν/μιο Πειραιώς, Πάντειον, ΠΚ) και πλαισιώνονται από μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων (http://www.timembe.eu/news_and_events/one?id=220) και διαλέξεων από γνωστούς επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα έχουν ακολουθήσει φοιτητές από πολλές χώρες, όπως Νορβηγία, Γερμανία, Μεξικό, Κίνα, και Η.Α. Εμιράτα. Οι απόφοιτοι του ΤΙΜΕ εργάζονται σε εταιρείες στην Ελλάδα (π.χ. Google, KPMG, Πλαστικά Κρήτης, Creta Farms, Kouvidis, Grecotel) και στο εξωτερικό (BoostAI, Ecobank, Hape, PWC), ενώ πολλοί έχουν φτιάξει τις δικές τους επιχειρήσεις.

Στόχος του ΤΙΜΕ αποτελεί η προετοιμασία των συμμετεχόντων στα πρώτα τους βήματα ως επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων και τεχνοβλαστών, ως ερευνητών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, ή ως στελέχη επιχειρήσεων.

Την παρουσίαση και συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, Aν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Συντονιστής του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΠΚ.