Πώς να ξεκινήσεις με την επιχειρηματική σου ιδέα | online event με το Bizrupt

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
FB-event-4-500x281
Ημερομηνία: 10/12/2020 17:00 - 19:00

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τον οργανισμό Bizrupt διοργανώνουν το ενημερωτικό online event

“Πώς να ξεκινήσεις με την επιχειρηματική σου ιδέα”

την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 – 19:00.

Αφορά κάθε φοιτητή/τρια που έχει μία ή παραπάνω επιχειρηματικές ιδέες στο μυαλό του/της, ανεξάρτητα από τον τύπο της ιδέας, είτε πρόκειται για τεχνολογική startup είτε για ένα φυσικό κατάστημα που πουλάει προϊόντα. Σε αυτό το online event διάρκειας 2 ωρών, η ομάδα του Bizrupt θα παρουσιάσει θέματα όπως:

  • Η διαμόρφωση και η επικύρωση (idea validation) μιας επιχειρηματικής ιδέας
  • Το business launch, και
  • Οι τρόποι χρηματοδότησης

Θα μιλήσουν επίσης για καμβάδες (Business Model Canvas), MVP (Minimum Viable Product) και Lean Startup!

Προσκεκλημένος του Bizrupt θα είναι ο Γιώργος Αυγενάκης, Co-founder και CΕO της Loopcv. Ο Γιώργος, τον καιρό που έγραφε τη διπλωματική του, παρατήρησε ότι δεν είχε χρόνο να ψάχνει παράλληλα κάθε μέρα για δουλειά και να κάνει αιτήσεις. Έχασε με αυτό τον τρόπο πολλές ευκαιρίες! Έτσι, αποφάσισε να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και δημιούργησε την Loopcv! Θα μοιραστεί το δικό του ταξίδι από το πώς ξεκίνησε το Loopcv, τι έμαθε στην πορεία και πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την δική του εταιρεία.

Δήλωση συμμετοχής έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίουεδώ.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.