Διαδικτυακή εκδήλωση καριέρας με την Accenture

CAREER DAYS
Untitled_design-2
Ημερομηνία: 10/3/2022 16:30

 
 
 
Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πραγματοποιήσει online εκδήλωση καριέρας με την Accenture(*)

την  Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στις 16:30 μ.μ.

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους φοιτητές /απόφοιτους /μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών αλλά είναι ανοικτή σε όλους/ες που ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία, την κουλτούρα της, τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει, να σχηματίσουν μια εικόνα για την καθημερινότητα των εργαζομένων στην εταιρεία και να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαδικασία προσλήψεων από τους ανθρώπους του HR.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

  • Καλωσόρισμα | Κατερίνα Δράκου, Accenture Leadership
  • “Work at the Heart of Change!” HR Presentation – Who we are, What we do, What we are looking for (CV and Interviewing tips), What we offer | Άννα Γαντερί, Recruiter, Accenture Greece
  • Accenture's approach to Inclusion & Diversity | Κατσίκης Θεόδωρος, Inclusion and Diversity Lead, Accenture Greece)
  • Your Career Journey with us | Ομιλητής: απόφοιτος/η του ΠΚ, στέλεχος της Accenture, που θα περιγράψει την εμπειρία του και το career journey του στην εταιρεία
  • Q&A (Χρόνος για ερωτήσεις και ενημέρωση για ανοικτές θέσεις εργασίας, δυνατότητα αποστολής βιογραφικών για προγραμματισμό συνεντεύξεων κτλ)

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση έως 9/03 εδώhttps://tinyurl.com/yjktk228
Το link για τη συμμετοχή σας θα σας σταλεί την ημέρα της εκδήλωσης στο email που θα δηλώσετε στη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής.

Πληροφορίες:

(*) Λίγα λόγια για την εταιρεία:

“Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας ισχυρή εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους της οικονομίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας.

Τα 670.000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί σχεδόν 1.100 εργαζομένους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting. Η διαχρονική ανάπτυξη των εργασιών μας μεταφράζεται σε ένα ισχυρό πλάνο προσλήψεων, που ξεπερνά τα 250 άτομα σε ετήσια βάση.”


Πληροφορίες: Ήβη Σπανάκη, 2810-39-3289, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Accenture Poster 2

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.