Εκδήλωση καριέρας με την Deloitte για τους φοιτητές και αποφοίτους του ΠΚ

CAREER DAYS
deloitte-poster-3-300x300
Ημερομηνία: 17/2/2021 17:00 - 20:00

Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί τους φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος, την

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021    5:00μμ

 σε μια online απογευματινή εκδήλωση καριέρας με την Deloitte, μία πολυεθνική εταιρεία, με το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, με παρουσία σε πάνω από 150 χώρες και συνολικό αριθμό εργαζομένων πάνω από 300.000 ανά τον κόσμο.

Σκοπός της εκδήλωσης αποτελεί η γνωριμία με φοιτητές/αποφοίτους από τον χώρο του STEM & του Businessώστε να ενταχθούν άμεσα στο δυναμικό της εταιρείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

  • 5:00-5:30 μμ Παρουσίαση εταιρείας
  • 5:30-8:00 μμ Συνεντεύξεις

Στην πρώτη φάση, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εκπροσώπους τόσο του τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού όσο και της Πληροφορικής & των Οικονομικών της εταιρείας που θα σας παρουσιάσουν:

Στο τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε και τις δικές σας ερωτήσεις.

Στη δεύτερη φάση, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συνεντεύξεις γνωριμίας 1:1

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση:
θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Τρίτη 16/02/2021 στη Φόρμα: https://forms.gle/62aAU74LiVaSu7SR6
Η παρουσίαση της εταιρείας θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom και το link θα σας αποσταλεί την ημέρα της εκδήλωσης το πρωί, στο email που θα δηλώσετε στη Φόρμα.

Για τις συνεντεύξεις:
Για τις ατομικές συνεντεύξεις θα λάβετε ατομικές προσκλήσεις μέσω Microsoft Teams. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, παρακαλούμε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα (στην Αγγλική του μορφή) στο Future Opportunities της ιστοσελίδας της Deloitte (εδώ), και παράλληλα να το στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να επιβεβαιωθεί η καταχώρηση σας και να λάβετε τη σχετική πρόσκληση.

To Deloitte Alexander Competence Center (DACC) ιδρύθηκε από την Deloitte το 2017 ως ένα πρότυπο κέντρο τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και καινοτομίας με στόχο να επενδύσει και αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων και να μειώσει το φαινόμενο της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού στην Ελλάδα (brain drain). Το κέντρο στεγάζεται στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης (Technopolis) και απασχολεί ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, οι οποίοι, μέσω συνεχούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης στις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, συμμετέχουν στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων διεθνούς εμβέλειας του δικτύου της Deloitte, κυρίως στην Ευρώπη.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.