ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΚ 2023 📌 save the date!

CAREER DAYS
event
Ημερομηνία: 18/3/2023 11:00 - 17:00

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί Ημέρα Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, για φοιτητές/τριες και απόφοιτους όλων των Σχολών και των Τμημάτων και όλων των κύκλων σπουδών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο. Θα συμμετάσχουν 42 επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, με στόχο να καλυφθούν τα ενδιαφέροντα και οι ανάγκες όσο το δυνατόν περισσοτέρων συμμετεχόντων /επισκεπτών.

Θα συμπεριλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις, τραπέζια networking για κάθε επιχείρηση /φορέα, καθώς και συζητήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο "Αρκούν τα πτυχία; Η σημασία των ήπιων δεξιοτήτων στην εύρεση εργασίας" που διοργανώνεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του ΠΚ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "Setting the ground for a multi-level approach on developing soft skills in Higher Education"-Level UP.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 11:00πμ - 17:00μμ

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ηράκλειο, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, κτίριο Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Επίπεδο 2 (μεσαίο).
Η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του κτιρίου (που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του Τμήματος Φυσικής)
Πώς να έρθετε:  https://www.uoc.gr/university/traf/traf.html
ΧΑΡΤΗΣ https://goo.gl/maps/KGPvKF4WEtXuBEX27

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εκθεσιακός χώρος: Networking φοιτητών / εταιρειών / φορέων
Αμφιθέατρο Πετρίδη: Χαιρετισμοί έναρξης, σύντομες παρουσιάσεις εταιρειών / φορέων
Αμφιθέατρο 201: Eνημερώσεις για μεταπτυχιακές σπουδές σε Γαλλία και Καναδά, ανοιχτή συζήτηση για τα do's & don'ts στην αναζήτηση εργασίας
Αμφιθέατρο 203: Ημερίδα με τίτλο "Αρκούν τα πτυχία; Η σημασία των ήπιων δεξιοτήτων στην εύρεση εργασίας", workshop με θέμα την επιχειρηματικότητα

Όλοι οι χώροι βρίσκονται μεσαίο επίπεδο του κτιρίου του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και είναι κοντά μεταξύ τους.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ:

[ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές  - παρακαλούμε να συμβουλεύεστε τη σελίδα αυτή για την τελευταία έκδοση του Προγράμματος]

11:00-11:30 Εναρκτήριοι χαιρετισμοί [Αμφιθέατρο Ν. Πετρίδη]

Ο εκθεσιακός χώρος για τη διάδραση με τις εταιρείες /τους φορείς θα λειτουργεί από 11:30-17:00.

Το Πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων ανά χώρο διεξαγωγής:

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΠΕΤΡΙΔΗ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 201

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 203

 

➡️ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ Π.Κ.

  • Για εσάς που έχετε μπει στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, ετοιμάστε τα βιογραφικά σας. Σε κάποιες από τις εταιρείες που θα συμμετέχουν θα χρειαστεί να τα έχετε στείλει εκ των προτέρων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στους συνδέσμους των λογοτύπων των εταιρειών (βλ. παρακάτω).
    Για την καλύτερη προετοιμασία σας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εργαστήρια που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας ή να επισκεφτείτε κάποιον από τους Συμβούλους της Δομής.
  • Για συμβουλές τελευταίας στιγμής  αναζητήστε την ημέρα της εκδήλωσης Σύμβουλο στο booth της Δομής Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας.
  • Για τη δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών/τριών από το Ρέθυμνο, το Πανεπιστήμιο έχει μισθώσει τρία λεωφορεία. Οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί αλλά όσοι/ες ενδιαφέρεστε να τα χρησιμοποιήσετε, στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από το ιδρυματικό σας email με το ονοματεπώνυμο και το Τμήμα σας, και τη λέξη ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ στο θέμα και θα ενημερωθείτε σε περίπτωση που υπάρξουν ακυρώσεις. Λεπτομέρειες για τη διαδρομή: εδώ .
  • Για τους φοιτητητές και τις φοιτήτριες με αναπηρία υπάρχει δυνατότητα για βοηθό-συνοδό, μετά από έγκαιρη συννενόηση με τη Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • ➡️ Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

           https://forms.gle/kiqaGxmx5j2KFTtM7

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

MHG Units Group Version Bordeaux logo5
3epsilon logo2

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
Ακολουθήστε τους συνδέσμους των λογοτύπων
για μια σύντομη περιγραφή της εταιρείας /του φορέα, τα στελέχη που θα συμμετάσχουν και τα Τμήματα ενδιαφέροντος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Η δραστηριότητα της Δομής Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης υποστηρίζεται από το ΕΣΠΑ
(Πράξη "Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κρήτης" | κωδικός ΟΠΣ 5074956 | συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»)

 

 ESPA 14 20 logo

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Organizer
Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Κρήτης