Ομιλία / συνάντηση με φοιτητές του κ. Π. Κουβράκη (εταιρεία ΒΕΤΑ CAE Systems)

ΣΠΟΥΔΕΣ
  13/11/2019 11:30

Στα πλαίσια των “Μαθηματικών Συναντήσεων” του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, θα μιλήσει ο κ. Παναγιώτης Κουβράκης, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ώρα 11:30 π.μ. στο Aμφιθέατρο Εκδηλώσεων «Ν. Πετρίδης». Ο κ. Κουβράκης είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι λάτρης της Μηχανολογίας, όπως επίσης των Μαθηματικών και του Προγραμματισμού, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας ΒΕΤΑ CAE Systems, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για εφαρμογές μηχανικών (computer aided engineering), δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο και πλαισιώνεται από νέες-ους επιστήμονες με πάθος για τον Προγραμματισμό, τα Μαθηματικά, τα γραφικά, την αλγοριθμική επίλυση προβλημάτων και με ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Φοιτητές/ερευνητές που θα ήθελαν να συνομιλήσουν με τον κ. Κουβράκη, ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με την κ. Ελένη Καφάτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.