7η Παιδαγωγική Ημερίδα Σ.Β.Ε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
hmerida-300x178
Ημερομηνία: 4/4/2020 10:00 - 14:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης & Αιγαίου του ΣΒΕ διοργανώνουν την 7η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το «Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας» του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Αμφιθέατρο «Βασίλης Ζαχαρόπουλος» (Κ28) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (Ηράκλειο Κρήτης).

Η 7η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Τα μέλη του Σωματείου μας που θα δηλώσουν συμμετοχή έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους. Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στους ενδιαφερόμενους.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 2/4/2020 στο https://bit.ly/2UVBrIT.