Διαδικτυακή παρουσίαση των Προγραμμάτων ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Σπουδών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ
afisa_event
Ημερομηνία: 14/3/2022 11:00 - 18/3/2022 19:00

Την  εβδομάδα  14-18 Μαρτίου 2022 το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των 55 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών (ΠΜΣ) που προσφέρονται από τις Σχολές του (Ιατρική Σχολή, Φιλοσοφική Σχολή, Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, Σχολή Επιστημών Αγωγής και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών).

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους που αναζητούν μεταπτυχιακό για τη συνέχιση των σπουδών τους, αλλά είναι ανοιχτή σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τα γνωστικά του αντικείμενα.

Θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom:

https://zoom.us/j/93423148823


Είναι ανοικτή σε όλους/ες και δεν απαιτείται εγγραφή.

Τα 55 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα γνωστικών αντικειμένων, θα παρουσιαστούν ομαδοποιημένα ανά Σχολή βάσει του επισπεύδοντος Τμήματος. Η διάρκεια κάθε παρουσίασης θα είναι 10-15 λεπτά και θα ακολουθεί 10 λεπτά χρόνος για τυχόν ερωτήσεις.

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

Σημαντικό: δεδομένου ότι μεταξύ των ΠΜΣ συμπεριλαμβάνονται και 18 διατμηματικά ή/και διιδρυματικά προγράμματα, ενδέχεται να βρείτε Προγράμματα που σας ενδιαφέρουν σε διαφορετική Σχολή από εκείνη που θα ελέγξετε αρχικά. Στο Πρόγραμμα υπάρχει ειδική αναφορά στα συνεργαζόμενα Τμήματα ή/και Φορείς. Μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα με τα διατμηματικά και διιδρυματικά ΠΜΣ εδώ.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Organizer
Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Π.Κ.