Επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα εθελοντισμού για νέους έως 30 ετών | κενές θέσεις σε Ιταλία και Σλοβακία

O κοινωνικός συνεταιρισμός ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης είναι πιστοποιημένος φορέας για την υλοποίηση προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps). Πρόκειται για επιδοτούμενα προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης και ευρωπαϊκής κινητικότητας που αφορούν νέους έως 30 ετών.

Kενές θέσεις αυτήν την περίοδο στις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση:

 

Το πρόγραμμα καλύπτει τα βασικά έξοδα του εθελοντή (μεταφορικό κόστος, τοπικές μετακινήσεις, διαμονή, διατροφή, μηνιαίο επίδομα για λοιπά εξοδα “pocket money”) και του παρέχει μαθήματα γλώσσας και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται πιστοποιητικό συμμετοχής με ευρωπαϊκή αναγνώριση (Youthpass). Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά (απαιτείται βασική γνώση). Το πρόγραμμα παρέχει ειδική υποστήριξη σε περίπτωση συμμετοχής ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες / συχνές ερωτήσεις:
https://nefeleonas.gr/?ai1ec_event=%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%B1&instance_id=108