SciTech Talk #5 από το Πρόγραμμα MITOS του Πανεπιστημίου Κρήτης

SciTech Talk 5

Στο 5ο SciTech Talk του ΜΙΤΟΣ: συνέντευξη από μία spin-off του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και ένα VC!

Τα SciTech Talk του Πανεπιστημίου Κρήτης δεν είναι απλές ομιλίες για την εμπορική αξιοποίηση της έρευνας. Είναι συζητήσεις-συνεντεύξεις ανθρώπων που ασχολούνται στην πράξη με το #ResearchCommercialization.

Το 5ο SciTech Talk θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/10, 19:00-20:00.
Zoom online // Register : bit.ly/SciTech-Talk5

………………………….

Τι είναι το Πρόγραμμα MITOS του Πανεπιστημίου Κρήτης;
Το πρόγραμμα MITOS είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Κρήτης που ξεκίνησε πιλοτικά το 2020 και φέτος πραγματοποιείται ο νέος, εμπλουτισμένος κύκλος με 25 συμμετέχοντες. Στόχο έχει να προσφέρει δωρεάν στους νέους ερευνητές κρίσιμες γνώσεις, πρακτική εξάσκηση και συμβουλευτική, ώστε να αποκτήσουν βασικά εφόδια για να υποστηρίξουν ενέργειες εμπορικής και επιχειρηματικής αξιοποίησης έρευνας. Υλοποιείται από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον οργανισμό Bizrupt.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος MITOS του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πραγματοποιηθούν 8 SciTech Talk.

Τι είναι τα SciTech Talk;
Πρόκειται για ενημερωτικές συζητήσεις με θέμα “Από την έρευνα στην αγορά” με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορικής αξιοποίησης έρευνας. Στα SciTech Talks έχουμε ερωτήσεις και απαντήσεις, μέσω των οποίων οι καλεσμένοι καλούνται να μεταδώσουν την εμπειρία τους στους συμμετέχοντες.

Τα SciTech Talk είναι ανοιχτά σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης.