Undergraduate Higher Diploma in Social Entrepreneurship (Level 5)

Η μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία με την επωνυμία "Ακαδημία Επιχειρηματικότητας" υλοποιεί αυτή την περίοδο το ευρωπαϊκό έργο 'SocEntrep4NGOs (Social Entrepreneurship eLearning Programme for NGOs)' το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων πάνω στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, και τη βελτίωση των δεξιοτήτων εργαζομένων και διευθυντικού προσωπικού σε ΜΚΟ αλλά και κοινωνικών επιχειρηματιών.

Τα Πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο έργο (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Ελλάδα, Universita’ Politecnica delle Marche - Italy, Advenio eAcademy - Μάλτα, και Boğaziçi University - Τουρκία) δημιούργησαν ένα Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ανώτερου Διπλώματος στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (Επιπέδου 5) το οποίο έχει πιστοποιηθεί από την Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μάλτας και έχει ισχύ σε όλη την Ε.Ε. αλλά και τις χώρες που έχουν υπογράψει τη Διαδικασία της Μπολόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τον σύνδεσμο εγγραφής σε αυτό μπορείτε να βρείτε στο Undergraduate Higher Diploma in Social Entrepreneurship