Nέες θέσεις εργασίας στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer μέσω του «CDI Tech Hiring Days 2022»

phizer

 

Την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα έναν παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας και να διεκδικήσει θέση εργασίας σε μία δυναμική και ανοιχτή σε όλους ομάδα, δίνει σε κάθε ενδιαφερόμενο το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI), που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την εκδήλωση CDI Tech Hiring Days 2022, το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου. Η εκδήλωση είναι υβριδική και δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους.

Νέοι, απόφοιτοι πανεπιστημίων, αλλά και πιο έμπειροι στην αγορά εργασίας, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στον παγκόσμιο οργανισμό της Pfizer. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην ιστοσελίδα της Pfizer και να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 15 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης με έδρα την Θεσσαλονίκη εκείνη για την οποία πληρούν τα προσόντα.

Ζωντανά, στους χώρους του εμβληματικού Μακεδονία Παλλάς, ή διαδικτυακά, μέσω ειδικής πλατφόρμας, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες και συνεντεύξεις από διακεκριμένες προσωπικότητες και ειδικούς στην ψηφιακή τεχνολογία από το παγκόσμιο δίκτυο της Pfizer, μεταξύ των οποίων η Chief Digital & Technology Officer και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Pfizer Lidia Fonseca, η οποία θα παρουσιάσει το όραμα της Pfizer για την τεχνολογία, ο Jeff Hamilton, Senior Vice President της Pfizer ο οποίος θα μιλήσει για το ρόλο της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανακάλυψη νέων φαρμάκων αλλά και στην παραγωγή και διανομή φαρμάκων και εμβολίων και ο επικεφαλής του CDI Nico Gariboldi, ο οποίος θα παρουσιάσει το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ Elizabeth Lee, που θα μιλήσει για τις Γυναίκες στην Τεχνολογία και ομιλητές και ομιλήτριες από το χώρο της τεχνολογίας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν για συναρπαστικά έργα, να μάθουν για τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες δουλεύει η Pfizer, να υποβάλουν αιτήσεις για περισσότερες από 15 θέσεις εργασίας στο CDI της Pfizer και να δουν την καριέρα τους να απογειώνεται διεκδικώντας μια θέση σε ένα διεθνές περιβάλλον, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, δουλεύοντας από τη Θεσσαλονίκη.

Για το πλήρες πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης, για τη διαδικασία εγγραφής και κατάθεσης βιογραφικού, αλλά και για τους κανόνες ασφάλειας έναντι της Covid-19 που ισχύουν σε περίπτωση φυσικής παρουσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://centerfordigitalinnova… . Εγγραφές γίνονται εδώ.