Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών PSYCHOLOGY OF WELL-BEING AND PERFORMANCE από το Πανεπιστήμιο G. d'Annunzio στην Ιταλία | δυνατότητα για υποτροφία

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι εταίρος στην πρόσφατα χρηματοδοτούμενη Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία INGENIUM. Μπορείτε να δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του  Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και τη σχετική  ιστοσελίδα: https://www.uoc.gr/international-relations/ingenium.html

Ένας από τους εταίρους, το Πανεπιστήμιο G. d'Annunzio, Chieti-Pescara, θα λειτουργήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

Psychology of well-being and performance

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την ιταλική κυβέρνηση και διδάσκεται εξ ολοκλήρου  στα αγγλικά.

Aπευθύνεται σε φοιτητές με πτυχίο στην ψυχολογία ή συναφείς τομείς, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ψυχολογία.

Περιγραφή του μαθήματος: https://www.youtube.com/watch?v=VxyvxddM8qo.

Σύνδεσμοι για περισσότερες πληροφορίες:

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον Καθηγητή Marcello Costantini στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες.

 

Έχετε υπόψη σας ότι το Πανεπιστήμιο G. d'Annunzio έχει προκηρύξει 60 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, για intenational students.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές προερχόμενους από ΑΕΙ μέλη της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας INGENIUM, στην οποία ανήκει και το Πανεπιστήμιο Κρήτης (δείτε πληροφορίες για τη σχετική συνεργασία εδώ).

Την ανακοίνωση για τις υποτροφίες θα τη βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.unich.it/didattica/international/international-students/call-applications-60-scholarships-international.