Γίνε εθελοντής! Πρόγραμμα Εθελοντισμού "Ηράκλειο 2022"

Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή;

  • είναι μια ευκαιρία να βοηθήσετε κι εσείς σε ένα σπουδαίο αθλητικό event παγκόσμιας εμβέλειας
  • θα κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες
  • θα το βάλετε στο βιογραφικό σας (θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής)

👉🏻  οι διοργανωτές θα φροντίσουν ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή φοιτητών:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για φοιτητές & απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κρήτης

  • Οι εθελοντές θα χωριστούν σε 3 ομάδες (περιόδους)
    Προ-Αγωνιστική περίοδος, Αγωνιστική Περίοδος: 14-19 Ιουνίου, και Αγωνιστική Περίοδος: 21-26 Ιουνίου
  • Η κάθε μία ομάδα θα χωριστεί σε 3 βάρδιες: 08:00-13:00, 13:00-18:00 και 18:00-23:00
  • Οι φοιτητές μας, που λόγω της εξεταστικής περιόδου έχουν περιορισμένο χρόνο, έχουν τη δυνατότητα μετά από συνεννόηση να επιλέξουν για παράδειγμα 3 μέρες στην πρώτη αγωνιστική περίοδο (14-19) και 3 μέρες στην δεύτερη (21-26) ή να επιλέξουν διαφορετικές βάρδιες της επιλογής τους ώστε να εναλλάσσονται για 6 μέρες σε μία από τις 2 περιόδους.

Για την Αίτηση Εθελοντισμού, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Ηράκλειο 2022”

2022 IHF Youth and Senior Beach Handball World Championships
Εικόνα1

Γίνε Εθελοντής!

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα διοργανώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων το διάστημα 14-26 Ιουνίου 2022.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία του Καρτερού, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται με μέριμνα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και θα φιλοξενήσουν επίσης τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες του 2023.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στη χώρα τα τελευταία χρόνια και παράλληλα το μοναδικό παγκόσμιο σε ομαδικό άθλημα που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην μετά πανδημία εποχή, ειδικότερα σε μία περίοδο κρίσιμη για τον τουρισμό της χώρας και πιστεύουμε ότι με τη διοργάνωση αυτή συμβάλλουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο, προσφέροντας ένα επιπλέον κίνητρο για να επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα και την Κρήτη.

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Η Εθνική Γυναικών είναι η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου και θα υπερασπιστεί στο Ηράκλειο τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, ενώ τόσο η Εθνική Γυναικών, όσο και η Εθνική Ανδρών κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας (2019).

Στο κορυφαίο event θα πάρουν μέρος 64 χώρες, 32 στο τουρνουά των Ανδρών- Γυναικών και 32 στο τουρνουά των Εφήβων- Νεανίδων, οι οποίες θα προέρχονται από όλες τις Ηπείρους, από όλο τον κόσμο.

Συνολικά οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2.000, συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, διαιτητών, στελεχών και επισήμων, χωρίς να υπολογίζονται οι εκατοντάδες συγγενείς, συνοδοί φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν τις ομάδες, αλλά και οι χιλιάδες παραθεριστές που θα περάσουν από την παραλία του Καρτερού εκείνο το διάστημα.

Η διοργάνωση θα προβληθεί και θα διαφημιστεί παγκοσμίως μέσα από συνεργαζόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα το οργανωμένο γραφείο Τύπου με επαγγελματίες δημοσιογράφους και επαγγελματίες φωτογράφους θα καλύψει με όλους τους τρόπους και στον υπέρτατο βαθμό τη διοργάνωση.

Σε αυτό το σπουδαίο γεγονός για την χώρα, την Κρήτη και το Ηράκλειο είναι κομβικής σημασίας η στήριξη των εθελοντών.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ‘Ηράκλειο 2022’ για το 2022 IHF Youth and Senior Beach Handball World Championships απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών. Οι αιτούντες εθελοντές θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 ή να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους υπηρεσίας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Ηράκλειο 2022” περιλαμβάνει για τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν:

  • Ένδυση
  • Διαπίστευση
  • Ελαφρύ γεύμα
  • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας)
  • Συμμετοχή σε ευχαριστήρια εκδήλωση
  • Πιστοποιητικό Αναγνώρισης Εθελοντικής Προσφοράς

Γίνε μέρος μιας Παγκόσμιας Αθλητικής Διοργάνωσης! Γίνε εθελοντής στο 2022 IHF Youth and Senior Beach Handball World Championships!

Για την Αίτηση Εθελοντισμού, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://handball.org.gr/beach-handball/2739-programma-ethelontismou-irakleio-2022

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού ‘Ηράκλειο 2022’